Servicii de devirusare website

Cand site-ul tau e virusat, nu trebuie sa stai pe ganduri. Acesta poate trimite mail-uri spam, poate sa redirectioneze utilizatorii pe alte site-uri, sau sa reproduca fidel pagini de plata sau pagini bancare.

In momentul in care website-ul tau e virusat, motoarele de cautare (ex. Google, Yahoo, Bing, etc), browserele, cat si sistemele antivirus instalate pe PC vor incerca sa impiedice accesul utilizatorului.

 

Serviciul de devirusare este oferit de CartSolutions in baza unui software antivirus numit QMD (Quick Malware Detector), creatie proprie folosind semnaturi culese de la cateva sute de site-uri infectate, cat si baza de date de semnaturi al Maldet, updatata la zi.

QMD descopera orice fel de virusi (care pot infecta website-ul) scrisi in limbajele: JavaScript, ASP, PHP, cat si virusii infiltrati in baza de date si virusii infiltrati in imagini (.ico).

 

Devirusarea se executa remote, prin acces FTP si cPanel (sau orice alt acces la baza de date). Si dureaza de la 2 pana la 6 ore.

citeste tot...
1000.00 lei
Bifeaza aceasta optiune daca devirusare este o urgenta pentru tine.
+
90 zile garantie

Primesti GRATUIT 90 de zile de garantie.

Protectie Website

Detectare si inlaturare provenienta virusi / backdoors.

Detectie Malware

Detectam automat 99% din virusi (inclusiv cei ascunsi).

Verificare manuala

Verificare manuala pentru a atinge rata de detectie de 100%

 1. Ce înseamnă devirusarea website-ului?
  Devirusarea website-ului constă în curățarea bazelor de date care conțin cod malicios (malware) sau mineri de cryptocurrency, iar devirusarea fișierelor infectate cu aceste coduri presupune același proces. Virusarea website-urilor este din de în ce mai frecventă, iar pe această cale crește dificultatea procesului de devirusare. Trebuie să precizăm ca programele antivirus instalate pe device-urile tale previn virușii și îi îndepărtează pe cei mai accesibili, dar în cazurile virușilor precum cei malware este necesară devirusarea de către o companie specializată.
 2. Ce înseamnă și cu ce mă afectează un website infectat?
  Trimiterea email-urilor spam, redirecționarea utilizatorilor de pe site-ul tău către alte site-uri și minarea monezilor virtuale fără voia vizitatorului sunt unele din inconvenientele virușilor. Faptul că un site se blocheaza sau imaginile sar de la poziția aleasă, dacă website-ul nu mai arată precum a fost gândit și executat, cu siguranță virușii și-au făcut prezența. Furnizorul de hosting poate bloca sau chiar șterge un website dacă acesta este infectat. De asemenea, Google trimite un mesaj că prin care anunță că în următoarele 48 de ore site-ul nu va mai fi afișat în rezultatele căutării dacă virusul nu este înlăturat.
 3. Ce presupune prezența unui virus în baza de date?
  Prezența unui virus în baza de date presupune un cod injectat prin intermediul unui formular. Toate acestea pot fi cauzate de administrare sau de cele mai multe ori, din pricina persoanei care administrează website-ul (involuntar, prin field-uri ascunse). Avem de-a face cu mai multe tipuri de viruși: worms, trojans, keyloggers, spyware, adware, backdoors, exploits, rootkits și cel mai cunoscut, malware. Fiecare tip de virus afectează website-ul prin moduri diferite: pot reține parole, spiona și exporta datele, deruta motorul de căutare, îți pot exploata resursele și să ceară răscumpărare, dar cel mai grav, cum e cazul virusului malware, pot provoca pierderi masive în bazele de date începând cu cea a clienților, până la tranzacții.
 4. De ce este necesară devirusarea unui website?
  Este foarte important să îți păstrezi credibilitatea vizitatorilor față de business, iar un site virusat aduce contrariul. Atunci când deții un website virusat, browsere-le și motoarele de căutare încearcă să împiedice utilizatorii să ajungă la site-ul respectiv și îi avertizează în privința virușilor existenți. Un virus îți pune în pericol datele, informațiile confidențiale și calculatorul. În același timp, unii viruși au capacitatea de a trimite mesaje fără acordul tău sau să lipească reclame nedorite.
 5. Ce înseamnă QMD?
  Quick Malware Detection, sistemul care folosește mai multe tehnologii de scanare-detectare-curățare a codului sursă  este compus dintr-o bază de date MD5, YARA și HEX, QMD are capacitatea de a detecta foarte repede peste 99% din virușii website-ului afectat.
  QMD dispune de peste 600 de pattern-uri JAVASCRIPT, alte peste 700 de pattern-uri PHP, peste 600 de semnături ale și are un sistem prin care se recunoaște codul sursă.
  Procesul scanare-detectare-curățare viariază în funcție de virus.
 6. Ce se petrece cu procentul de 1%, adică virușii neidentificați?
  Din cauza tehnologiei care avansează alert, virușii au capacitatea de a se ascunde din ce în ce mai bine. Pentru ca website-ul să fie curățat în proporție de 100%, fișierele și bazele de date ale site-ului sunt verificate manual. În momentul în care găsim o infecție foarte bine ascunsă sau chiar nouă, o adăugăm manual în baza de date a sistemului QMD, în acest mod fiind siguri că în viitor, infecția va fi detectabilă. Suntem dornici să ușurăm procesul de devirusare, dar acesta este posibil doar cu detectarea unor noi viruși. Unii sunt exemplare rare, cu care nu ne intersectăm des.
 7. Beneficiile, importanța și capacitățile unui antivirus:
  Un serviciu profesionist de devirusare precum cel oferit de noi te va scăpa de virușii nedoriți, acesta realizând o analiză particulară pentru îndepărtarea virușilor ce ți-au infectat website-ul. Soft-urile gratuite de devirusare nu sunt recomandate. Acestea nu sunt capabile să creeze o analiză compleză asupra unicității cazului de devirusare.
Compatibilitate:
 • Toate website-urile
Platforma:
Universal

Nu exista screenshot-uri pentru acest produs

Nota 10!
Multumesc Alex, fara tine trebuia sa refac tot site-ul de la zero... nu am avut nici un backup si nimeni nu a reusit sa-l deviruseze in afara de tine!
Recomand cu incredere serviciile tale
Recomand! Daca ai probleme de virusare a site-urilor, CartSolutions e solutia! Servicii foarte bune si prompte!
Recomand! Promptitudine si profesionalism. M-au ajutat cu multe probleme!!
Alexandru ne-a ajutat cu devirusarea a 3 website-uri in mai putin de 2 zile. Nu doar ca a fost rapid si eficient, dar a dat dovada de profesionalism, promptitudine si rabdare in detectarea problemei si rezolvarea acesteia, oferind in acelasi timp servicii de calitate si sugestii pentru prevenirea infectarii website-urilor in viitor. Voi apela la serviciile Cart Solutions de fiecare data cand voi intampina probleme similare. Recomand cu incredere!
Mi-a fost virusat domeniul site-ului si multi clienti s-au plans ca nu il pot accesa. Am apelat la Alexandru si pot spune ca sunt foarte multumit. In mai putin de 24 de ore site-ul a fost curat si perfect functional fara a se pierde nici o informatie. Recomand cu drag! Un adevarat profesionist!
Recomandam serviciile Cart Solutions de fiecare data. Fiind un provider de web hosting avem nevoie in permanenta de solutiile de devirusare ale companiei Cart Solutions, servicii pe care le recomandam mai departe clientilor.

Nota 10 din 10! Recomandam cu incredere!
Adauga o recenzie