CsCart Ajax Search

56 descarcari

Ajax Search vine în ajuoturl webiste-ului dvs. fiind cea mai ușoară și adaptabilă modalitate de adăugare a unei căutări rapide la caseta de căutare.

Prin intermediul Ajax Search, interogările, categoriile și produsele vor fi găsite de utilizatori cu ușurință, iar pe această cale, oferind utilizatorilor o experință de căutare simplă și accesibilă, compania dvs. se va bucura de creșterea vânzărilor.

Dacă utilizați modului nostru, cu ajutorul setărilor acestuia, Ajax Search poate fi setat în funcție de nevoile utilizatorilor, sa caute dupa un numar limitat (mic sau mare) de litere, sa afiseze mai multe sau mai putine produse, categorii sau recomandari de cautare si sa afiseze sau nu stocul produselor direct in cautare.

Ajax search dispune si de o functie de corectare a cautarilor, varianta BETA, care detecteaza cuvintele scrise gresit si returneaza totusi rezultate relevante in functie de fonetica cuvintelor si catalogul dvs de produse. Ajax Search va cauta intotdeauna doar cuvintele care se potrivesc cu setul de cuvinte gasit in prousele dvs.

De asemenea, sistemul de auto-corectare se cupleaza automat si la pagina default de cautare a platformei CsCart.

Acest modul functioneaza pe varianta multi-language.

citeste tot...
460.00 lei
(TVA 19% Inclus)
90 zile suport tehnic

Primesti GRATUIT 90 de zile de suport tehnic.

Banii inapoi

Banii inapoi pana la 30 de zile           de la cumparare.

Update-uri gratuite

Pe toata perioada suportului tehnic, ai update-uri gratuite.

Instalare profesionala

Iti instalam modulul pe website in schimbul sumei de 50 de lei.

Ajax Search, fiind un addon lightweight ce înlocuiește search-ul default, are capacitatea de a aduce rezultate promte semnificativ , utilizând un sistem individual și adecvat de cache pentru produse.
Deține un sistem de auto-corectare a greșelilor ( această funcție depistează doar cuvintele corecte din baza catalogului dvs. de produse). Pe cât de repede ajunge clientul la produsele dorite, cu atât de repede compania dvs. va avea de câștigat.

 

Avantajele folosirii Ajax Search pe site-ul dumneavoastra:

 • Rezultatele căutării se furnizează automat (Interacțiunea manuală a clientului nu este necesară. După intrtoducerea termenilor în caseta de căutare, se vor afișa rezultatele sugestiilor.)
 • Termenii se evidențiază în rezultate (în funcție de interogarea de căutare, cuvintele care prezintă interes utilizatorului pot fi evidențiate.)
 • Sortarea produselor fără imagini (Produsele fără imagini tind să dea impresia de neprofesionalism, iar Ajax Search le poate sorta, la alegerea dvs.)
 • Afișarea produselor relevante (Fiecare client navighează pe website-ul dvs. cu un scop, iar de aceea, Ajax Search îi afișează mai întâi clientului produsele potrivite necesității acestuia)
 • Rezultatele vor fi limitate la un anumit număr de elemente (sugestiile de interogare, categoriile, precum și numărul produselor vor fi limitate.)
 • Aspectul ferestrei pop-up poate fi modificat (Puteți modifica cu ușurință aspectul ferestrei pop-up prin editarea setului de stiluri CSS)
 • Se poate modifica orientarea pop-up (Puteți modifica orientarea orizontală a pop-up-ului, în funcție de unde doriți să se afle: la stânga sau la dreapta casetei de orientare.)
 • Responsive pe telefoane/tablete (Nu întotdeauna avem o experiență favorabilă pe ecranele mici, așa că puteți ascunde caseta de căutare când site-ul web este accesat de pe device-uri cu ecrane mici.)
 • Afișarea interogărilor care au legărută (Multe interogări sunt legate, iar tocmai de accea Ajax Search oferă posibilitatea vizualizării unor sugestii de interogare ce pot trimite utilizatorul la alte produse din aria sa de interes.)
 • Afișarea categoriilor ce se potrivesc (Prin afișarea categoriilor care se potrivesc cu produsele cautate, clientul poate găsi rapid și cu ușurință anumite categorii din magazinul on-line.)

 

Cum functioneaza sistemul de Instant Search:

Sistemul de instant search va aduce in prim plan, direct in caseta de cautare, rezultate relevante de produse, categorii, brand-uri si alte cuvinte relevante in functie de keyword-urile introduse de client.

Ajax Search NU ingreuneaza site-ul deoarece foloseste un sistem propriu de cache pentru produse, iar pentru tastare, foloseste un sistem de delay pentru a-si da seama cand clientul s-a oprit din scris.

 

Partea de auto-corectare intra automat atunci cand nu se gasesc rezultate relevante pentru keyword-urile introduse.

Ajax Search se foloseste de functiile Levenshtein si Soundex pentru a detecta si masura relevanta cuvintelor asemantoare DAR CORECTE folosind ca dictionar setul de produse din catalog.

Compatibilitate:
 • 4.x
Platforma:
CsCart
Versiune:
2.2

Nu exista screenshot-uri pentru acest produs

Un modul foarte util. Se ofera suport bun si rapid.
foarte rapid si cautare tintita, recomandam 100%
Foarte buna solutia, de-a lungul timpului am incercat multe module de search, multe intorceau rezultate partiale, altele intorceau prea multe rezultate, altele nu erau intuitive...Mai ales daca ai multe produse in site si interogarea in baza de date e compexa... cu vechea aplicatie ajusesem sa caute 4-5-6 secunde pana intorcea rezultate , se plictisea omul si iesea de pe site, pe cand cu asta intoarce rezultate instant. A crescut rata de conversie. 10+
Adauga o recenzie